Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10923/18171
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorBós, Ângelo José Gonçalves
dc.contributor.authorCamargo, Liziane da Rosa
dc.date.accessioned2021-09-01T12:11:45Z-
dc.date.available2021-09-01T12:11:45Z-
dc.date.issued2021pt_BR
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10923/18171-
dc.description.abstractpt_BR
dc.description.abstracten_US
dc.language.isoPortuguêspt_BR
dc.publisherPontifícia Universidade Católica do Rio Grande do Sulpt_BR
dc.rightsopenAccessen_US
dc.subjectIDOSOSpt_BR
dc.subjectIDOSOS - NUTRIÇÃOpt_BR
dc.subjectDIETOTERAPIApt_BR
dc.subjectALIMENTAÇÃOpt_BR
dc.subjectGERONTOLOGIA BIOMÉDICApt_BR
dc.titleDisponibilidade de alimentos saudáveis e não saudáveis em famílias com idosos e com longevos Pof 2017-2018pt_BR
dc.typemasterThesispt_BR
dc.degree.grantorPontifícia Universidade Católica do Rio Grande do Sulpt_BR
dc.degree.departmentInstituto de Geriatria e Gerontologiapt_BR
dc.degree.programPrograma de Pós-Graduação em Gerontologia Biomédicapt_BR
dc.degree.levelMestradopt_BR
dc.degree.date2021pt_BR
dc.publisher.placePorto Alegrept_BR
Appears in Collections:Dissertação e Tese

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
000500170-Texto+confidencial-0.pdfTexto confidencial395,64 kBAdobe PDFOpen
View


All Items in PUCRS Repository are protected by copyright, with all rights reserved, and are licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License. Read more.